Poništava se Javni poziv organizacijama civilnog društva za predaju projekata

S obzirom da je Vijeće ministara Bosne i Hercegovine proglasilo vanredno stanje, odnosno stanje prirodne ili druge nesreće izazvane pandemijom koronavirusa, a na osnovu naredbi i preporuka Federalnog štaba civilne zaštite, kriznih štabova ministarstava zdravstva, načelnik Općine Centar dr. Nedžad Ajnadžić donio je Odluku kojom se poništava Javni poziv organizacijama civilnog društva/nevladinim organizacijama za predaju prijedloga projekata koji će biti finansirani/sufinansirani iz budžeta Općine Centar Sarajevo u 2020. godini.
Poništava se Javni poziv organizacijama civilnog društva za predaju projekata

Obavještavaju se podnosioci projektnih prijedloga koji su ispunjenu aplikaciju (sa kompletnom zahtjevanom dokumentacijom) već dostavili nadležnoj općinskoj Službi, da istu mogu preuzeti u zgradi Općine Centar Sarajevo, uz prethodnu najavu na kontakt telefon: 033/562-384.

 

O novom terminu objavljivanja Javnog poziva javnost će biti blagovremeno obaviještena.

 

Ovim putem još jednom upućujemo apel građanima da se ponašaju odgovorno i u skladu sa preporukama Svjetske zdravstvene organizacije, te naredbama i preporukama Federalnog štaba civilne zaštite, kriznih štabova Federacije BiH i Kantona Sarajevo.

05.07.2024.
DRUGA FAZA PROJEKTA SANACIJE
Započelo asfaltiranje Ulice Panjina Kula
05.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
U ponedjeljak 8. jula prvi Sajam socijalnih usluga Općine Centar
05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
Više vijesti