Danas humanitarna izložba fotografija u Centru kulture i mladih Općine Centar

Centar kulture i mladih 12. februara 2020. godine u saradnji sa Udruženjem Pomozi.ba organizuje humanitarnu izložbu na kojoj će sarajevski fotoreporteri iz medija i agencija predstaviti izložbu fotografija prirodnih i drugih ljepota Bosne i Hercegovine i na taj način dati svoj doprinos radu ovog udruženja.
Danas humanitarna izložba fotografija u Centru kulture i mladih Općine Centar

Ovim humanim gestom, fotoreporteri Dženan Kriještorac, Davorin Sekulić, Nedim Grabovica, Haris Memija, Didier Torche, Damir Ćumurović, Berjamin Nizić, Admir Kuburović, Kemal Softić, Fuad Fočo, Ivan Šebalj, Samir Saletović, Tarik Saletović, Amer Kajmović, Elvis Barukčić, Harun Muminović, Feđa Krvavac, Edin Hadžihasić, Armin Durgut, Jasmin Brutus i Midhat Poturović, će prodajom svojih radova nastojati da pomognu teško oboljelim osobama u Bosni i Hercegovini.

 

Cilj i svrha ove izložbe je da sakupljeni novac od prodatih fotografija bude uplaćen Udruženju Pomozi.ba za nenamjenski fond za liječenja, s obzirom da je sve veći broj apela za finansijsku pomoć oboljelim.

 

Izložba će biti upriličena u Fotogaleriji u Jelićevoj 1, sa početkom u 19 sati i organizatori pozivaju sve ljubitelje fotografije kao i sve zainteresovane da im se pridruže i na taj način pomognu ovu humanitarnu akciju.

05.07.2024.
DRUGA FAZA PROJEKTA SANACIJE
Započelo asfaltiranje Ulice Panjina Kula
05.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
U ponedjeljak 8. jula prvi Sajam socijalnih usluga Općine Centar
05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
Više vijesti