Novogodišnji paketići za djecu sa poteškoćama u razvoju

Načelnik Općine Centar dr. Nedžad Ajnadžić je u petak, 20. decembra 2019. godine zajedno sa saradnicima posjetio Centar za pomoć porodicama sa djecom i osobama sa poteškoćama u razvoju i tom prilikom uručio novogodišnje paketiće za djecu iz ovog centra.

Nabavku paketića finansijski je podržala Općina Centar, a načelnik Ajnadžić je u svom obraćanju prisutnima čestitao predstojeće božićne i novogodišnje praznike.

 

-Poziv da dođem u ovaj centar sam veoma rado prihvatio. Općina Centar je sa velikim zadovoljstvom izdvojila dio sredstava kako bi bili dio radosti i dobre priče za ovu našu malu dobru raju i svakako ćemo nastaviti podržavati rad ovog centra i ubuduće, kazao je Ajnadžić.

 

Predsjednica Udruženja za podršku porodicama sa djecom i osobama sa poteškoćama u razvoju „Colibri“ Aida Hrnjić se zahvalila svojim gostima na predivnoj večeri i podršci u ovom, nadasve humanom, projektu i naglasila da su djeca iz ovog centra svojim vrijednim radom, učenjem i napretkom zaslužila novogodišnje paketiće.

05.07.2024.
DRUGA FAZA PROJEKTA SANACIJE
Započelo asfaltiranje Ulice Panjina Kula
05.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
U ponedjeljak 8. jula prvi Sajam socijalnih usluga Općine Centar
05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
Više vijesti