Otvoren fotokonkurs za srednjoškolce i studente

Javna ustanova „Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo“ je objavila javni poziv za fotokonkurs na temu „Odnos prema kulturno-historijskom naslijeđu i ljudi u njihovim svakodnevnim aktivnostima na području općine Centar Sarajevo”.
Otvoren fotokonkurs za srednjoškolce i studente

Prijavu i svoje fotografije na otvoreni fotokonkurs mogu predati srednjoškolci i studenti sa područja Kantona Sarajevo.  Moguće je poslati do tri fotografije na navedenu temu na kojoj između ostalog mogu biti: Narodno pozorište, Kamerni teatar 55, Akademija likovnih umjetnosti, Akademija scenskih umjetnosti, SARTR, Pozorište mladih, zgrada Općine Centar, zgrada glavne pošte na Obali Kulina bana, Ajfelov most, Skenderija, Zemaljski muzej, Alipašina džamija, crkva svetog Josipa na Marijin Dvoru...

Javna ustanova „Centar kulture i mladih“ je pod pokroviteljstvom Općine Centar, kao svojim osnivačem, obezbijedila nagradni fond u iznosu od 600 KM, od čega za prvo mjesto 300 KM, za drugo mjesto 200 KM, dok je za trećeplasiranog na fotokonkursu obezbijeđen iznos od 100 KM. Sve detalje oko same prijave i teme fotokonkursa zainteresovani mogu naći na web stranici Centra kulture i mladih: https://centarkulture.ba/foto-konkurs/, gdje se također može popuniti online prijava za fotokonkurs. Dodatna pojašnjenja je moguće dobiti putem brojeva telefona 033/ 232 594 ili na mail: info@centarkulture.ba.

Prijave je moguće slati do 11. novembra 2019. godine.

05.07.2024.
DRUGA FAZA PROJEKTA SANACIJE
Započelo asfaltiranje Ulice Panjina Kula
05.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
U ponedjeljak 8. jula prvi Sajam socijalnih usluga Općine Centar
05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
Više vijesti