Sutra potpisivanje sporazuma o sufinansiranju projekta rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže u dijelu Ulice Kranjčevićeva

Obavještavamo vas da će se potpisivanje sporazuma o sufinansiranju projekta rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže u dijelu Ulice Kranjčevićeva koje je bilo zakazano za danas izvršiti u utorak, 30. jula 2019. godine.
Sutra potpisivanje sporazuma o sufinansiranju projekta rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže u dijelu Ulice Kranjčevićeva

Načelnik Općine Centar dr. Nedžad Ajnadžić, ministar komunalne privrede i infrastrukture Kantona Sarajevo Srđan Mandić i direktor Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ Enver Hadžiahmetović će u utorak, 30. jula 2019. godine u 9 sati u prostorijama Mjesne zajednice „Marijin dvor“ (Dolina 7) potpisati sporazum o sufinansiranju projekta rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže u dijelu Ulice Kranjčevićeva.

 

Predmet sporazuma je regulisanje međusobnih prava i obaveza sporazumnih strana pri realizaciji projekta rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže u dijelu Ulice Kranjčevićeva – prva faza od spoja sa Ulicom Alipašina do spoja sa Ulicom Fra Anđela Zvizdovića.

 

Procijenjena vrijednost projekta iznosi milion konvertibilnih maraka.

05.07.2024.
DRUGA FAZA PROJEKTA SANACIJE
Započelo asfaltiranje Ulice Panjina Kula
05.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
U ponedjeljak 8. jula prvi Sajam socijalnih usluga Općine Centar
05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
Više vijesti