Sastanak sa predstavnicima organizacija civilnog društva

Općina Centar u partnerstvu sa Razvojnim programom Ujedinjenih nacija (UNDP) u okviru projekta Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu ReLOaD raspisala je 16. jula 2019. godine javni poziv organizacijama civilnog društva/nevladinim organizacijama iz Bosne i Hercegovine da dostave prijedloge projekata koji su u skladu sa razvojnim ciljevima Općine Centar iz sljedećih prioritetnih oblasti: obrazovanje, kultura, zaštita okoliša, socijalna politika i zdravstvo, mladi i sport.
Sastanak sa predstavnicima organizacija civilnog društva

S tim u vezi, u prostorijama Centra za zdravo starenje Općine Centar Sarajevo (Maršala Tita 12) u petak, 19. jula 2019. godine u 11 sati će biti održan informativni sastanak sa predstavnicima zainteresiranih organizacija „Otvoreni dan“.

 

Za sve zainteresirane predstavnike organizacija civilnog društva planiran je i trodnevni trening upravljanja projektnim ciklusom. Početak treninga planiran je za 23. juli 2019. godine u 10 sati u prostorijama Javne ustanove „Centar kulture i mladih Općine Centar“ (Jelića 1). Za učešće na treningu neophodno je izvršiti prijavu na e-mail ismeta.demir@centar.ba najkasnije do 19. jula 2019. godine do 12 sati.

 

05.07.2024.
DRUGA FAZA PROJEKTA SANACIJE
Započelo asfaltiranje Ulice Panjina Kula
05.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
U ponedjeljak 8. jula prvi Sajam socijalnih usluga Općine Centar
05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
Više vijesti