Jubilarno 10. prvenstvo BiH u Pro Evolution Soccer 2019.

U prostorijama Centra kulture i mladih (Jelića 1) – javne ustanove čiji je osnivač Općina Centar, 20. i 21. jula bit će održano 10. prvenstvo u PES-u - Pro Evolution Soccer 2019.
Jubilarno 10. prvenstvo BiH u Pro Evolution Soccer 2019.

Pored bh. žrijeba posjetioci će imati priliku pratiti i ino žrijeb, te će top osam igrača iz oba žrijeba igrati i za titulu najboljeg u regiji.

 

Tako ćemo na kraju sezone u popularnom PES-u dobiti novog zvaničnog prvaka BiH i novog regionalnog prvaka. Titulu prvaka BiH brani Igor Zečević iz Esport tima Ancestral i uz svog timskog kolegu Feđu Đedovića koji je prošlogodišnji viceprvak i osmostruki prvak BiH, predstavlja glavnog favorita za ovogodišnjeg prvaka naše zemlje.

 

Prijave za učešće na turniru trajat će do 18. jula za bh. državljane, a strani državljani su to mogli učiniti do 16. jula, nakon čega će svi učesnici biti obaviješteni o konačnom sistemu takmičenja i detaljnim pravilima. Prijave za turnir i ostale informacije mogu se dobiti putem Facebook stranice https://www.facebook.com/BiHEsportsAssociation/.

 

Press konferencija povodom ovog događaja će biti održana u srijedu, 17. jula u prostorijama Centra kulture i mladih sa početkom u 11 sati.

05.07.2024.
DRUGA FAZA PROJEKTA SANACIJE
Započelo asfaltiranje Ulice Panjina Kula
05.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
U ponedjeljak 8. jula prvi Sajam socijalnih usluga Općine Centar
05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
Više vijesti