Podrška Zavodu za zdravstvenu zaštitu zaposlenika MUP-a KS

U okviru kontinuirane finansijske i druge podrške koju Općina Centar godinama pruža zdravstvenim ustanovama na njenom području u cilju poboljšanja pružanja medicinskih usluga stanovništvu, iz ovogodišnjeg općinskog budžeta dodijeljeno je 30 hiljada konvertibilnih maraka Zavodu za zdravstvenu zaštitu zaposlenika MUP-a Kantona Sarajevo.

Protokol o ovoj donaciji potpisali su u Općini Centar načelnik dr. Nedžad Ajnadžić i direktor Javne ustanove Zavod za zdravstvenu zaštitu zaposlenika MUP-a Kantona Sarajevo dr. Anes Talović.

 

Direktor Talović se ovom prilikom zahvalio Općini Centar i načelniku dr. Nedžadu Ajnadžiću za sveukupnu podršku koju su dobili od ove lokalne zajednice, kao i za ovu posljednju u nizu vrijednu donaciju koja će biti iskorištena za sufinansiranje nabavke ultrazvučnog aparata za potrebe internističkog kabineta.

 

Načelnik Ajnadžić je prilikom potpisivanja protokola naglasio zadovoljstvo što Općina Centar kao društveno odgovorna lokalna zajednica ima mogućnosti i pomaže zdravstvenim ustanovama posebno kada je riječ o nabavci moderne medicinske opreme.

 

-Želimo da budete što savremeniji u cilju što bolje zdravstvene zaštite naših policijskih službenika. Općina Centar ostvaruje saradnju sa vašom ustanovom sa kojom imamo zajedničke aktivnosti, a pružat ćemo podršku i ubuduće u skladu sa našim mogućnostima, rekao je Ajnadžić.

05.07.2024.
DRUGA FAZA PROJEKTA SANACIJE
Započelo asfaltiranje Ulice Panjina Kula
05.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
U ponedjeljak 8. jula prvi Sajam socijalnih usluga Općine Centar
05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
Više vijesti