Zahvalnica Olimpijskog komiteta BiH načelniku Ajnadžiću

Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine uputio je načelniku Općine Centar Sarajevo dr. Nedžadu Ajnadžiću zahvalnicu za nesebičnu i konstantnu podršku institucije na čijem je čelu, u pripremi, organizaciji i održavanju XIV Zimskog evropskog olimpijskog festivala - EYOF održanog u februaru 2019. godine u Sarajevu i Istočnom Sarajevu.
Zahvalnica Olimpijskog komiteta BiH načelniku Ajnadžiću

U pismu zahvale načelniku Ajnadžiću, kojeg potpisuju predsjednik Olimpijskog komiteta Siniša Kisić i potpredsjednici Izet Rađo i Marijan Kvesić, navodi se:

 

-Povodom vrlo uspješne organizacije EYOF 2019. Sarajevo/Istočno Sarajevo, dozvolite da sa Vama podijelimo istinsko zadovoljstvo koje nas prati još od začetka same ideje organizacije EYOF-a pod sloganom ''Dva grada, jedan san'', a čija realizacija ne bi bila moguća bez Vašeg nesebičnog učešća, istinskog zalaganja, profesionalizma i prijateljskog duha.

 

Predanost i profesionalni pristup Vas i svih uposlenih u Općini Centar tokom pripreme, organizacije i realizacije održavanja EYOF-a dao je nemjerljiv doprinos da organizacija ovog velikog projekta postigne najviše ocjene, a trag EYOF-a koji će nesumnjivo ostati budućim generacijama Bosanaca i Hercegovaca trajno će podsjećati na iskazano povjerenje, istrajnost, snagu i ponovno oživljeni Olimpijski duh u Bosni i Hercegovini. Neka ovaj naš zajednički put uspjeha EYOF 2019. Sarajevo i Istočno Sarajevo ostavi otvorena vrata za nove pozitivne primjere saradnje, kaže se između ostalog u ovom pismu zahvale Olimpijskog komiteta BiH načelniku Općine Centar dr. Nedžadu Ajnadžiću.

05.07.2024.
DRUGA FAZA PROJEKTA SANACIJE
Započelo asfaltiranje Ulice Panjina Kula
05.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
U ponedjeljak 8. jula prvi Sajam socijalnih usluga Općine Centar
05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
Više vijesti