Sutra otvorenje osmog Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa

Paljenjem lampica na bogato ukrašenoj jelki u Hastahani, odnosno „Parku prof. dr. Nijaza Durakovića“ na Marijin Dvoru, predstavnici organizatora, Kantona Sarajevo, Grada Sarajevo i Općine Centar će u srijedu, 5. decembra 2018. godine u 19 sati simbolično otvoriti osmi po redu Coca-Cola Sarajevo Holiday Market.
Sutra otvorenje osmog Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa

Najveseliji sarajevski zimski događaj Coca-Cola Sarajevo Holiday Market će se dešavati u parku Hastahana i to u vremenu od 5. decembra 2018. godine do 13. januara 2019. godine, a u tom periodu Sarajlije će zajedno proslaviti sve praznike koji se slave krajem jedne i početkom druge godine.

 

Coca-Cola Sarajevo Holiday market ponudit će i ove godine bogat sadržaj koji ima cilj upotpuniti prazničnu sezonu i zimsku bajku u središtu glavnoga grada Bosne i Hercegovine, koja će biti atrakcija za građane i posjetitelje Sarajeva.

 

Među ponuđenim sadržajima ponovno će biti i ledena ploha, a besplatne termine za klizanje naših sugrađana u periodu od 1. do 31. januara 2019. godine je obezbijedila Općina Centar.

05.07.2024.
DRUGA FAZA PROJEKTA SANACIJE
Započelo asfaltiranje Ulice Panjina Kula
05.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
U ponedjeljak 8. jula prvi Sajam socijalnih usluga Općine Centar
05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
Više vijesti