Nova donacija Općine Centar za Psihijatrijsku bolnicu u Jagomiru

U prostorijama Javne ustanove „Psihijatrijska bolnica Kantona Sarajevo“ u Jagomiru, u utorak 20. novembra 2018. godine, potpisan je protokol o realizaciji granta ovoj javnoj ustanovi.

Radi se o iznosu od 5.000 KM koje je Općina Centar izdvojila iz ovogodišnjeg budžeta za sufinansiranje radova na objektima bolnice koji imaju za cilj stvoriti bolje uslove boravka pacijenata u bolnici i omogućiti bolji rad osoblja.

 

U ime Općine Centar protokol je potpisao općinski načelnik dr. Nedžad Ajnadžić, dok je u ime Psihijatrijske bolnice protokol potpisao direktor Muhamed Ahmić.

 

Prilikom potpisivanja ovog dokumenta načelnik Ajnadžić je kazao da je ovo nastavak podrške ovoj zdravstvenoj ustanovi.

 

-Današnje potpisivanje protokola je samo nastavak veoma uspješne saradnje Općine Centar sa Javnom ustanovom „Psihijatrijska bolnica Kantona Sarajevo“ u Jagomiru. Saradnja će na obostrano zadovoljstvo biti nastavljena i u budućnosti, a u skladu sa mogućnostima, istakao je Ajnadžić.

 

Ahmić se zahvalio na donaciji Općine Centar, te izrazio nadu da će uspješna saradnja biti nastavljena.

 

–Znam da smo uvijek imali podršku Općine Centar za naše projekte i vjerujem da nema nikakvog razloga da se takva podrška ne nastavi i ubuduće. Koristim priliku da se zahvalim na današnjoj donaciji, ali i za sveukupnu saradnju, dodao je Ahmić.

 

Današnjem potpisivanju protokola su u ime Općine Centar prisustvovali i savjetnik načelnika Osmo Babić, te Samir Šehović, pomoćnik načelnika za investicije, komunalni razvoj i planiranje.

05.07.2024.
DRUGA FAZA PROJEKTA SANACIJE
Započelo asfaltiranje Ulice Panjina Kula
05.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
U ponedjeljak 8. jula prvi Sajam socijalnih usluga Općine Centar
05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
Više vijesti