U toku gradnja dva „ciciban“ igrališta na Grdonju i Kromolju

Načelnik Općine Centar dr. Nedžad Ajnadžić je zajedno sa saradnicima 22. augusta 2018. godine obišao aktivna gradilišta na području ove lokalne zajednice, ali i lokacije na kojima su nedavno realizirani projekti.

Ajnadžić je naglasio da svoj uspjeh mjeri zadovoljstvom građana kojima nastoji biti na usluzi u najvećoj mogućoj mjeri.

-Motiv za rad je zadovoljstvo stanovnika ove lokalne zajednice i maksimalno se trudimo da udovoljimo njihovim potrebama, dodao je Ajnadžić.

U nastojanjima da našim najmlađim sugrađanima obezbijedi odgovarajući, pristupačan, ali i siguran prostor za igru i zabavu, Općina Centar započela je izgradnju dva „ciciban“ igrališta za mališane, kao i izgradnju sportskih ploha. Načelnik Ajnadžić je obišao lokacije na Grdonju i Kromolju gdje su u toku radovi na izgradnju pomenutih igrališta.

Igralište na Grdonju je u završnoj fazi, dok je na Kromolju započela gradnja sportskog i „ciciban“ igrališta, a gdje se završetak radova očekuje do kraja augusta.

Na području Mjesne zajednice „Hrastovi-Mrkovići“ načelnik Ajnadžić je obišao ulicu Panjina kula gdje su nedavno završeni radovi na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže, te asfaltiranje.

U razgovoru sa mještanima ovog područja upućene su riječi zahvale Općini Centar na realizaciji ovog projekta.

05.07.2024.
DRUGA FAZA PROJEKTA SANACIJE
Započelo asfaltiranje Ulice Panjina Kula
05.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
U ponedjeljak 8. jula prvi Sajam socijalnih usluga Općine Centar
05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
Više vijesti