Danas finalne utakmice malonogometnog turnira „Fis gol 2018“

Nakon 14 dana trajanja malonogometnog turnira „Fis gol 2018“ u ponedjeljak 20. augusta 2018. godine na prostoru otvorenog igrališta FIS biće odigrane finalne utakmice turnira u dvije kategorije.

U grupi veterana za prvo mjesto takmičit će se ekipe Zamm MC i Vodovod i kanalizacija. Ova utakmica počinje u 19,40 sati. Za treće mjesto u ovoj kategoriji igrat će ekipe Sensu i Čengić vila sa početkom u 18 sati. U kategoriji seniora za prvo mjesto će igrati ekipe City park i Pekara Zlatno zrno sa početkom u 21 sat, a za treće mjesto u ovoj kategoriji borit će se ekipe Balon dekor i Hadžajlić. Utakmica počinje u 18,50 sati.

 

Ekipa Vodovoda i kanalizacije je u polufinalu savladala ekipu Sensu rezultatom 2:1 dok je ekipa Zamm MC bila bolja od Čengić vile ostvarivši pobjedu od 4:2. U  kategoriji seniora u polufinalu je City park savladao ekipu Hadžajlić rezultatom 3:2, dok je u drugoj polufinalnoj utakmici iz kategorije seniora boljim izvođenjem penala ekipa Pekara Zlatno zrno bila bolja od ekipe Balon dekor pobijedivši rezultatom 2:0.

 

Za sve pobjedničke ekipe i najbolje pojedince pripremljena su priznanja i nagrade, a nagradni fond iznosi 10.000 KM.

 

Ovaj malonogometni turnir organizuje Futsal klub Centar u suorganizaciji sa JU Centar za sport i rekreaciju i uz finansijsku podršku Općine Centar, te drugih institucija i privrednih subjekata.

05.07.2024.
DRUGA FAZA PROJEKTA SANACIJE
Započelo asfaltiranje Ulice Panjina Kula
05.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
U ponedjeljak 8. jula prvi Sajam socijalnih usluga Općine Centar
05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
Više vijesti