„Fitness ljeto 2018“ se nastavlja i u augustu ponedjeljkom i srijedom od 19 sati

Od početka jula, kada je počela realizacija projekta „Fitness ljeto 2018“, veliki broj zaljubljenika sporta i zdravog načina života svih starosnih kategorija, na terenu Atletskog kluba „Sarajevo“ vježbali su dva puta sedmično.
„Fitness ljeto 2018“ se nastavlja i u augustu ponedjeljkom i srijedom od 19 sati

Navedeni projekt već drugu godinu zaredom provodi Udruženje građana „Klub sporta Fit & Fun LN1“ uz finansijsku podršku Općine Centar.

 

S obzirom na veliko interesovanje, iako je prvobitno planirano da ove godine realizacija projekta traje do 31. jula, organizatori su donijeli odluku da se realizacija nastavi do kraja augusta.

 

U odnosu na prethodni period, zbog velikih temperatura, termini su pomjereni tako da svi oni koji žele na terenu Atletskog kluba mogu vježbati ponedjeljkom i srijedom od 19 sati.

 

Osnovni cilj projekta je da što veći broj građana stekne naviku vježbanja, shvati važnost tjelesne aktivnosti, te nastavi voditi brigu o svom zdravlju i izgledu i po završetku projekta. Prijaviti se mogu svi koji se žele baviti rekreativno nekom vrstom aktivnosti, fitnessa ili aerobika, a učešće je besplatno.

 

Pozivamo sve zainteresirane građane da budu dio dobre zabave, te da na svježem zraku i u prirodnom okruženju potpuno besplatno učine nešto korisno za svoje zdravlje.

05.07.2024.
DRUGA FAZA PROJEKTA SANACIJE
Započelo asfaltiranje Ulice Panjina Kula
05.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
U ponedjeljak 8. jula prvi Sajam socijalnih usluga Općine Centar
05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
Više vijesti