Zahvalnica načelniku Ajnadžiću za podršku organizaciji međunarodnog fudbalskog turnira „Igraj fudbal, živi život“

Predstavnik Udruženja za podsticaj kulture i sporta „Profesional“ iz Sarajeva Dejan Radović posjetio je Općinu Centar i tom prilikom načelniku dr. Nedžadu Ajnadžiću uručio zahvalnicu za dosadašnju podršku.

Naime, zahvalnica je dodijeljena načelniku Ajnadžiću za doprinos i podršku organizaciji sedmog G-Drive međunarodnog fudbalskog turnira U-17 pod sloganom „Igraj fudbal, živi život“.

 

Takmičenje u organizaciji Udruženja „Profesional“ održano je na stadionu Otoka i u Centru za edukaciju, sport i rekreaciju „Safet Zajko“ pod sloganom „Igraj fudbal, živi život“. Ovo jedinstveno takmičenje u regionu za igrače do 17 godina okupilo je oko 200 mladih fudbalera iz BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Makedonije i Rumunije. Općina Centar finansijski je pomogla organizaciju pomenutog turnira.

 

Radović je izrazio veliku zahvalnost Općini Centar i načelniku Ajnadžiću na podršci u organizaciji turnira te izrazio nadu da će dobra saradnja biti nastavljena i u budućnosti.

 

-Koristim ovu priliku da vas pozovem da otvorite sedmi međunarodni rukometni turnir „Više od igre“ koji će biti održan u septembru u dvorani KSC Skenderija i u dvorani Ramiz Salčin na Mojmilu, te da izrazim zahvalnost za nesebičnu podršku tokom proteklog perioda, kazao je Radović.

 

Načelnik Ajnadžić je istakao da će Općina Centar i dalje nastaviti podržavati manifestacije koje za cilj imaju okupljanje mladih ljudi, te razvoj sporta u našoj zemlji.

 

-U skladu sa mogućnostima Općina Centar će podržati i organizaciju sedmog međunarodnog rukometnog turnira „Više od igre“, dodao je Ajnadžić.

05.07.2024.
DRUGA FAZA PROJEKTA SANACIJE
Započelo asfaltiranje Ulice Panjina Kula
05.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
U ponedjeljak 8. jula prvi Sajam socijalnih usluga Općine Centar
05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
Više vijesti