Besplatni kursevi engleskog i njemačkog jezika za mlade

Općina Centar Sarajevo u saradnji sa Školom stranih jezika ''Poliglot'' organizira besplatne kurseve engleskog i njemačkog jezika za mlade sa mjestom prebivališta na području ove gradske općine.
Besplatni kursevi engleskog i njemačkog jezika za mlade

Poziv na upis na kurseve objavljen je u petak, 13. jula 2018. godine na općinskoj web stranici: www.centar.ba (Konkursi i oglasi) i ostaje otvoren do 3. augusta.

 

Zainteresirani mladi od 15 do 30 godina sa područja općine Centar mogu se prijaviti u prostorijama Općine Centar, Mis Irbina 1 (kancelarija 336/III – Odsjek za društvene djelatnosti u Službi za boračko-invalidsku, socijalnu zaštitu i društvene djelatnosti) ili online putem linka https://goo.gl/forms/yXyVi2RP5zaYK4e2.

 

Pored popunjenog prijavnog obrasca potrebno je dostaviti kopiju CIPS-ove lične karte i potvrdu o prijavi mjesta prebivališta/boravišta ne stariju od šest mjeseci, a za nezaposlene i uvjerenje da se nalaze na evidenciji nezaposlenih lica. U slučaju da broj prijavljenih bude veći od predviđenog prednost će imati mladi koji su na evidenciji nezaposlenih.

 

Sve informacije mogu se dobiti i putem telefona broj: 033/562 512 ili e-maila na adresu: enisa.hadzihasanovic@centar.ba.

 

05.07.2024.
DRUGA FAZA PROJEKTA SANACIJE
Započelo asfaltiranje Ulice Panjina Kula
05.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
U ponedjeljak 8. jula prvi Sajam socijalnih usluga Općine Centar
05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
Više vijesti