Upriličeno druženje za penzionisane uposlenike Općine Centar

U prostorijama Općine Centar upriličeno je tradicionalno druženje predstavnika Općine sa penzionisanim uposlenicima ove institucije.
Upriličeno druženje za penzionisane uposlenike Općine Centar

Penzionere su u ime Općine ugostili načelnik dr. Nedžad Ajnadžić, sekretar Općine Jasna Beba i saradnici.

 

Ajnadžić je penzionerima uputio čestitke za vjerske praznike i Novu godinu zaželjevši im dugo zdravlje, sreću i svako dobro, te se zahvalio na njihovom doprinosu u radu Općine Centar.

 

-Želim da vam čestitam praznike, Božić i Novu godinu, sa željom da ih dočekate u zdravlju i dobrom raspoloženju zajedno sa svojim porodicama. Moramo biti okrenuti jedni prema drugima, biti dobre komšije, jer odnosi su važna pretpostavka da budemo svi zadovoljni. Vama želim da se zahvalim u ime općinske administracije i u svoje vlastito ime na jednom visokom doprinosu u izgradnji ove lokalne zajednice. Vi ste ugradili svoje radne vijekove u izgradnju sistema i naše domovine, a sada smo mi u obavezi da vam uzvratimo i omogućimo dostojanstvenu i lijepu treću životnu dob. Općina Centar će vam uvijek biti zahvalna na tome, istakao je Ajnadžić.

 

Ajnadžić je iznio i buduće planove, a koji će rezultirati poboljšanju i olakšanju uvjeta života penzionera na području općine Centar.

 

05.07.2024.
DRUGA FAZA PROJEKTA SANACIJE
Započelo asfaltiranje Ulice Panjina Kula
05.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
U ponedjeljak 8. jula prvi Sajam socijalnih usluga Općine Centar
05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
Više vijesti