Delegacija Općine Centar posjetila župni ured sv. Josipa

Povodom velikog katoličkog blagdana Božića i predstojećih novogodišnjih praznika načelnik Općine Centar dr. Nedžad Ajnadžić je zajedno sa predsjedavajućom Općinskog vijeća Karolinom Karačić i saradnicima, u utorak 26. decembra 2017. godine posjetio župni ured sv. Josipa na Marijinom Dvoru u Sarajevu gdje ih je ugostio župnik vlč. Oliver Jurišić.
Delegacija Općine Centar posjetila župni ured sv. Josipa

Zaželjevši sretne praznike načelnik Ajnadžić i predsjedavajuća Karačić poručili su da su vrata Općine Centar uvijek otvorena za sve njene građane.

 

-Radujemo se što ćemo zajedno izgrađivati društvenu zajednicu u kojoj ćemo živjeti i ići ka Evropskoj uniji. Različitost našeg društva je naša prednost. Želimo da se, kao dobre komšije, oslanjamo jedni na druge i zajedno izgrađujemo u najboljem mogućem smislu našu lokalnu zajednicu. Upućujemo iskrene i srdačne čestitke sa željama da dane blagdana provedete u dobrom zdravlju i radosti, sa vjerom i nadom u bolju zajedničku budućnost, istakao je Ajnadžić.

 

Župnik Jurišić se zahvalio predstavnicima Općine na posjeti i čestitkama za praznike.

 

-Don Luka Brković nedavno je otišao u mirovinu, a ja sam nastavio njegov rad. Prenio mi je pozitivna iskustva koja je imao sa Općinom Centar i nadam se da će dobra saradnja biti nastavljena i u budućnosti, istakao je Jurišić. 

 

05.07.2024.
DRUGA FAZA PROJEKTA SANACIJE
Započelo asfaltiranje Ulice Panjina Kula
05.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
U ponedjeljak 8. jula prvi Sajam socijalnih usluga Općine Centar
05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
Više vijesti