Načelnik Ajnadžić dobitnik priznanja Evropskog pokreta u BiH

U Parlamentarnoj skupštini BiH u ponedjeljak 18. decembra 2017. godine u organizaciji Evropskog pokreta u BiH održana je svečana akademija “Vrijeme je za Evropu” povodom obilježavanja “Dana i mjeseca Evrope u BiH – Sarajevo 2017”.
Načelnik Ajnadžić dobitnik priznanja Evropskog pokreta u BiH

Ovom prilikom su istaknutim pojedincima i kolektivima uručena priznanja za  doprinos procesu EU integracija i drugim društvenim procesima u BiH i regionu.

 

Skupu su prisustvovali i visoki predstavnik za BiH Valentin Inzko i više ambasadora stranih zemalja u Bosni i Hercegovini.

 

Među laureatima je i načelnik Općine Centar dr. Nedžad Ajnadžić, kojeg su za ovo priznanje predložili građani, a podržala Komisija za dodjelu priznanja Evropskog pokreta u BiH. Načelniku Ajnadžiću je priznanje „Otvorena lokalna zajednica – Partner EU integracija BiH“ uručeno za izuzetno pozitivan angažman i postignuća u stvaranju pozitivnog imidža Bosne i Hercegovine u regionalnim i internacionalnim relacijama, na njenom putu u integracije Evropske unije. Priznanje je u ime načelnika preuzeo njegov savjetnik za investicije Mustafa Resić.

05.07.2024.
DRUGA FAZA PROJEKTA SANACIJE
Započelo asfaltiranje Ulice Panjina Kula
05.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
U ponedjeljak 8. jula prvi Sajam socijalnih usluga Općine Centar
05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
Više vijesti