Besplatna Start-up business edukacija za mlade sa područja općine Centar

Udruženje za razvoj i afirmaciju društva BNL - Building New Lives dobilo je finansijsku podršku Općine Centar za projekt „Start up Business“ sa kojim je Udruženje apliciralo na javni poziv za finansiranje i sufinansiranje mini projekata mladih sredstvima budžeta za 2017. godinu.
Besplatna Start-up business edukacija za mlade sa područja općine Centar

U cilju realizacije projekta, za koji je Općina izdvojila 2.940 KM, Udruženje za razvoj i afirmaciju društva BNL poziva mlade ljude dobi od 18 do 30 godina da se prijave na Start-up business edukaciju.

 

Projektom će biti obuhvaćeno 50 mladih stanovnika općine Centar starosne dobi od 18 do 30 godina za koje će biti organizirana edukativna predavanja i radionice kako bi bili osposobljeni za aktivnije djelovanje u poslovnom svijetu odnosno na tržištu rada i aplicirali za dodjelu sredstava za pokretanje vlastitog biznisa, a predavači će biti profesori i eksperti iz svijeta biznisa.

 

Prednost u prijavi imaju nezaposlene mlade osobe sa područja općine Centar, dobi od 18 do 30 godina. Prijave slati putem email-a: konkurs@bnl.co.ba sa naznakom „Prijava na Start Up“ edukaciju. U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime, adresu stanovanja, godine starosti, status zaposlenja (zaposlen/nezaposlen) kontakt telefon i email. Konkurs je otvoren do popune mjesta.

 

Sve dodatne upite slati na info@bnl.co.ba.

05.07.2024.
DRUGA FAZA PROJEKTA SANACIJE
Započelo asfaltiranje Ulice Panjina Kula
05.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
U ponedjeljak 8. jula prvi Sajam socijalnih usluga Općine Centar
05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
Više vijesti