Prijem u Općini Centar za porodice šehida povodom Kurban-bajrama

Načelnik Općine Centar dr. Nedžad Ajnadžić je u četvrtak 24. augusta 2017. godine organizovao u Općini Centar tradicionalni prijem za članove 20 porodica šehida u povodu predstojećeg velikog muslimanskog Kurban-bajrama.
Prijem u Općini Centar za porodice šehida povodom Kurban-bajrama

Uz želje za dobro zdravlje za predstojeći Bajram načelnik Ajnadžić je naglasio da je ovo tradicionalno druženje predstavnika izvršne i zakonodavne vlasti Općine Centar sa članovima porodica šehida i poginulih branitelja.

 

–Radujemo se Kurban-bajramu i želim da na ovaj način simbolično skrenemo pažnju na vašu populaciju. Duboko poštujem porodice šehida i poginulih boraca i poštujem sve one koji su branili državu Bosnu i Hercegovinu i ovaj grad, a to što smo mi danas ovdje, je zasluga onih koji su dali život za odbranu ove države, objasnio je Ajnadžić.

 

Na kraju druženja načelnik i njegov savjetnik za investicije Mustafa Resić su prisutnima podijelili simboličnu novčanu pomoć od Općine Centar u iznosu od po 100 KM, kao mali znak pažnje pred nastupajući Kurban-bajram.

 

Prijemu je također prisustvovala i predsjednica Udruženja porodica šehida i poginulih boraca Centar Ramiza Šejto, koja je načelniku Ajnadžiću uručila zahvalnicu za sveukupnu dosadašnju uspješnu saradnju, zalaganje, doprinos i podršku u radu ovog Udruženja.

05.07.2024.
DRUGA FAZA PROJEKTA SANACIJE
Započelo asfaltiranje Ulice Panjina Kula
05.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
U ponedjeljak 8. jula prvi Sajam socijalnih usluga Općine Centar
05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
Više vijesti