Ajnadžić posjetio katoličke i pravoslavne vjernike povodom Uskrsa i Vaskrsa

Povodom predstojećih katoličkog Uskrsa i pravoslavnog Vaskrsa načelnik Općine Centar dr. Nedžad Ajnadžić je u petak 14. aprila 2017. godine zajedno sa Mustafom Mulićem, dopredsjedavajućim Općinskog vijeća Centar, obišao nekoliko katoličkih i pravoslavnih porodica sa područja centralne gradske općine.
Ajnadžić posjetio katoličke i pravoslavne vjernike povodom Uskrsa i Vaskrsa

Delegacija Općine Centar je povodom Uskrsa posjetila Mirjanu Žulj u Ulici Jezero, i Krešimira Vukšića iz Ulice Kaptol, dok je povodom Vaskrsa posjećen Jeremija Cupara sa Mrkovića i Ilija Stanišić sa Koševskog brda, samohrani roditelj dvoje djece bez stalnog zaposlenja.

 

Ovom prilikom se načelnik interesovao u kakvim uslovima žive ove porodice, te za njihovo zdravlje i na koji im način Općina Centar, u okviru svojih finansijskih i zakonskih mogućnosti, može pomoći na poboljšanju socijalnog statusa njihovih porodica.

 

Porodice koje su posjetili predstavnici Općine Centar zahvalile su se i naglasile da njima više znači njihova posjeta i briga posebno pred ove velike blagdane nego pomoć koju su im uručili i istakli da nastave sa ovakvom praksom i ubuduće.

05.07.2024.
DRUGA FAZA PROJEKTA SANACIJE
Započelo asfaltiranje Ulice Panjina Kula
05.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
U ponedjeljak 8. jula prvi Sajam socijalnih usluga Općine Centar
05.07.2024.
POVEĆANJE SIGURNOSTI UČESNIKA U SAOBRAĆAJU
Postavljeni usporivači saobraćaja u blizini škole „Nafija Sarajlić“
Više vijesti