Ponovni poziv srednjoškolcima i studentima da se prijave na konkurs za stipendije Općine Centar

Podsjećamo da je Općina Centar raspisala konkurs za stipendiranje učenika srednjih škola i studenata u školskoj 2016/2017. godini, koji je objavljen 12. januara 2017. godine u dnevnom listu „Oslobođenje“ i na općinskoj web stranici www.centar.ba u rubrici „Konkursi i oglasi“. Konkurs ostaje otvoren do 27. januara 2017. godine, pa i ovim putem pozivamo kandidate da se prijave u propisanom roku.
Ponovni poziv srednjoškolcima i studentima da se prijave na konkurs za stipendije Općine Centar

Pravo na općinsku stipendiju „Prof. dr. Husein Kulenović“ imaju nadareni učenici i studenti kao i oni iz boračke populacije i socijalnih kategorija, a koji imaju prebivalište na području općine Centar u neprekidnom trajanju od tri godine i ne koriste druge stipendije. Općinske stipendije za učenike iznose po 80 KM mjesečno, a za studente po 120 KM mjesečno.

 

Prijave na konkurs (koje se mogu preuzeti sa naše web stranice ili na info pultu Općine Centar) treba dostaviti lično sa potrebnom dokumentacijom na Protokol Općine Centar ili poštom preporučeno na adresu: Općina Centar, Mis Irbina 1, Sarajevo, uz naznaku „Prijava za stipendiju“.

 

04.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Najava prvog Sajma socijalnih usluga
04.07.2024.
UREĐENJE PJEŠAČKIH ZONA U CENTRU
Počela sanacija trotoara u Ulici Koševo
Više vijesti