Ajnadžić otvorio novi prodajni objekat

U prisustvu velikog broja zvanica i građana načelnik Općine Centar Sarajevo dr. Nedžad Ajnadžić i vlasnik komapnije „Amko komerc“ d.o.o Muamer Aleta svečanim presijecanjem vrpce su u srijedu, 28. decembra 2016. godine otvorili novi prodajni centar Amko komerca u Pionirskoj dolini.
Ajnadžić otvorio novi prodajni objekat

U ime menadžmenta kompanije „Amko komerc“ d.o.o prisutnima se obratila Minela Džuho i tom prilikom istakla da su u ovoj kompaniji ponosni na činjenicu da je u novi objekat zaposleno 30 novih uposlenika.

 

-Posebno smo zahvalni Općini Centar na čelu sa načelnikom Nedžadom Ajnadžićem koja je pomogla u realizaciji kompletnog projekta izgradnje ovog poslovno-sportskog centra. Imali smo punu podršku lokalne vlasti u implementaciji investitorskih aktivnosti, kazala je Džuho.

 

Ajnadžić je čestitao na ovom velikom poslovnom uspjehu i upoznao prisutne da će ova kompanija u 2017. godini otvoriti još tri prodajna centra na području ove lokalne zajednice.

 

-Općina Centar podržava projekte  koji stvaraju novu vrijednost jer prije svega želimo biti atraktivan prostor za investitore. Od ukupno trideset uposlenih u ovom prodajnom objektu, njih petnaest je sa područja općine Centar. Naše zadovoljstvo je što smo imali priliku da podržimo ovu dobru ideju i da u administrativnom smislu suportiramo sve što se događalo ovdje na ovom prostoru. Sretni smo što ovaj prodajni objekat u ponudi ima bogat izbor domaćih proizvoda i što na taj način svi zajedno podržavamo veliku akciju „Kupujmo domaće“, naglasio je Ajnadžić.

04.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Najava prvog Sajma socijalnih usluga
04.07.2024.
UREĐENJE PJEŠAČKIH ZONA U CENTRU
Počela sanacija trotoara u Ulici Koševo
Više vijesti