Upriličeno druženje za penzionisane uposlenike Općine Centar

U prostorijama Općine Centar upriličeno je tradicionalno druženje predstavnika Općine sa penzionisanim uposlenicima ove institucije.
Upriličeno druženje za penzionisane uposlenike Općine Centar

Penzionere su u ime Općine ugostili načelnik dr. Nedžad Ajnadžić, predsjedavajuća Općinskog vijeća Karolina Karačić, dopredsjedavajući Vijeća Mustafa Mulić i sekretar Općine Jasna Beba.

 

Ajnadžić je penzionerima uputio čestitke za predstojeće vjerske praznike i Novu godinu zaželjevši im dugo zdravlje, sreću i svako dobro, te se zahvalio na njihovom doprinosu u radu Općine Centar.

 

-Ovo je prilika da vam čestitam nadolazeće praznike, Božić i Novu godinu, sa željom da ih dočekate u zdravlju i dobrom raspoloženju zajedno sa svojim porodicama. Također bih vam se želio zahvaliti u ime općinske administracije i u svoje vlastito ime na jednom visokom doprinosu u izgradnji ove lokalne zajednice. Općina Centar će vam uvijek biti zahvalna na tome, rekao je Ajnadžić.

 

Ajnadžić je iznio i buduće planove, a koji će rezultirati poboljšanju i olakšanju uvjeta života penzionera na području općine Centar.

 

Između ostalog, Ajnadžić je istakao da će budžetska stavka za subvenciju lijekova biti uvećana, da će biti ustanovljen Dan penzionera Općine Centar, te najavio osnivanje novih centara za treću životnu dob.             

 

 

04.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Najava prvog Sajma socijalnih usluga
04.07.2024.
UREĐENJE PJEŠAČKIH ZONA U CENTRU
Počela sanacija trotoara u Ulici Koševo
Više vijesti