Podrška Općine Centar projektu Sarajevo Navigator

U sklopu podrške projektima nevladinih organizacija Općina Centar Sarajevo je iz svog budžeta izdvojila 1.500 KM Fondaciji Sarajevo Navigator za realizaciju popularnog i afirmisanog istoimenog projekta.
Podrška Općine Centar projektu Sarajevo Navigator

"Sarajevo Navigator" nastao je 06. aprila 2007. godine i od tada aktivno radimo na planiranju i realizaciji aktivnosti koje imaju za cilj unapređenje, promociju i prodaju turističke ponude Sarajeva.


 

Projekt je namijenjen posjetiocima Sarajeva ili onim koji ga planiraju posjetiti, kao i domaćim korisnicima, jer nudi sveobuhvatnu prezentaciju grada na više jezika u veoma pristupačnoj i razumljivoj formi.

 

''Sarajevo Navigator'' obuhvata sedam kanala komunikacije, a između ostalog direktno produciraju tri turistička vodiča, internet portal destinacije, te aplikacije za mobilne uređaje. Putem društvenih mreža komuniciraju sa potencijalnim posjetiocima Sarajeva, a na YouTube kanalima nude atraktivan video sadržaj o sarajevskim lokacijama. U saradnji sa Gradskom upravom održavaju osam turističkih info panoa postavljenih širom grada.

 

Podsjećamo, u ovogodišnjem budžetu Općine Centar obezbijeđeno je 300.000 KM za podršku projektima nevladinih organizacija i udruženja.

 

 

04.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Najava prvog Sajma socijalnih usluga
04.07.2024.
UREĐENJE PJEŠAČKIH ZONA U CENTRU
Počela sanacija trotoara u Ulici Koševo
Više vijesti