Ajnadžiću uručeno priznanje „Zlatna plaketa“

Predsjedavajući Općinskog vijeća Centar dr. Nedžad Ajnadžić ugostio je 6. septembra 2016. godine u Općini Centar predsjednika Sindikata mašinovođa-strojovođa u Federaciji Bosne i Hercegovine Alema Mudželeta.
Ajnadžiću uručeno priznanje „Zlatna plaketa“

Ovom prilikom je Mudželet u ime članova pomenutog sindikata predsjedavajućem Ajnadžiću uručio priznanje „Zlatna plaketa“.

 

-Ove godine je Sindikat mašinovođa-strojovođa u Federaciji BiH prepoznao kvalitet osobe, borca, patriote i humaniste u liku i djelu predsjedavajućeg Općinskog vijeća Centar dr. Nedžada Ajnadžića. Ovo priznanje uručuje se u znak zahvalnosti na borbi, nesebičnosti i odgovornosti, te suosjećanju za one kojima je potrebna pomoć. Ajnadžić je veliki čovjek, humanista i borac koji je spreman da pomogne svima, a naročito najugroženijim kategorijama i boračkoj populaciji, naglasio je Medželet.

 

Ajnadžić ja kazao da je izuzetno sretan zbog ovog priznanja.

 

-Želim da se zahvalim Sindikatu mašinovođa-strojovođa. Ovo priznanje za mene predstavlja veliku satisfakciju i drago mi je što neko primjećuje da sam human čovjek. Humanosti i solidarnosti danas u BiH treba mnogo, dodao je Ajnadžić.

 

04.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Najava prvog Sajma socijalnih usluga
04.07.2024.
UREĐENJE PJEŠAČKIH ZONA U CENTRU
Počela sanacija trotoara u Ulici Koševo
Više vijesti