Poziv mladima za učešće na konferenciji „Poslovne vještine za budućnost“

Već dugi niz godina središnja gradska Općina izdvaja finansijska sredstva za podršku projektima koji su namijenjeni populaciji mladih, a u ovogodišnjem općinskom budžetu za tu namjenu je obezbijeđeno 25.000 KM. Udruženje za razvoj i afirmaciju društva BNL - Building New Lives dobilo je finansijsku podršku Općine Centar u iznosu od 3.000 maraka za projekt „Poslovne vještine za budućnost“.
Poziv mladima za učešće na konferenciji „Poslovne vještine za budućnost“

U cilju realizacije projekta, koji je finansijski podržala Općina Centar, Udruženje za razvoj i afirmaciju društva BNL poziva mlade ljude dobi od 18 do 30 godina da se prijave za učešće na besplatnoj edukativnoj konferenciji koja će se održati u srijedu, 15. juna 2016. godine u Franjevačkom međunarodnom studentskom centru (Zagrebačka 18) sa početkom u 16.30 sati.

 

Konferencija će se sastojati iz nekoliko oblasti, i to zagovaranje i lobiranje, socijalno umrežavanje, javni nastup, komunikacija u poslovanju, projektni menadžment kao i inovativnosti u oblasti informacione tehnologije. Neki od predavača će biti internacionalni eksperti i profesori iz navedenih oblasti, a konkurs za prijavu je otvoren sve dok se ne popune mjesta.

 

Prednost u prijavi imaju mlade osobe sa mjestom prebivališta na području općine Centar. Prijave treba poslati e-mailom na adresu:konkurs@bnl.co.ba sa naznakom „Prijava na konferenciju“. Prijava treba da sadrži ime i prezime, adresu stanovanja, godine starosti, kontakt telefon i email.

04.07.2024.
IZ BUDŽETA IZDVOJENO 527.145 KM
Napreduju radovi na sanaciji Trga Karla Paržika na Marijin dvoru
03.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
Predstavljeni rezultati projekta „I ja mogu drugačije“
03.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Sutra besplatna edukacija za trudnice i mlade roditelje
Više vijesti