Do 2. jula u Općini Centar uvid u izvode iz privremenog Centralnog biračkog spiska

Općinska izborna komisija Općine Centar Sarajevo je na sjednici, održanoj 1. juna 2016. godine, donijela Plan izlaganja izvoda iz privremenog Centralnog biračkog spiska. U skladu sa ovim planom Općinska izborna komisija obavještava građane – birače sa područja općine Centar da daje na uvid izvode iz privremenog Centralnog biračkog spiska, kako bi mogli provjeriti svoje podatke u izvodu biračkog spiska te, ukoliko je potrebno, izvršiti njihovu ispravku kod nadležnog organa.
Do 2. jula u Općini Centar uvid u izvode iz privremenog Centralnog biračkog spiska

Privremeni birački spiskovi su izloženi na uvid građanima od 2. juna do 2. jula 2016. godine, svakim radnim danom od 8 do 16 sati, u Službi za opću upravu Općine Centar, Mis Irbina 1 – Centar za birački spisak, soba 43 u prizemlju (brojevi telefona 562-492 i 562-460).

 

Iz Općinske izborne komisije Centar Sarajevo podsjećaju da je podatke u privremenom biračkom spisku moguće provjeriti i putem web stranice Centralne izborne komisije BiH (www.izbori.ba). Za građane koji nemaju pristup internetu provjere je moguće izvršiti u svim mjesnim zajednicama Općine Centar.

04.07.2024.
IZ BUDŽETA IZDVOJENO 527.145 KM
Napreduju radovi na sanaciji Trga Karla Paržika na Marijin dvoru
03.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
Predstavljeni rezultati projekta „I ja mogu drugačije“
03.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Sutra besplatna edukacija za trudnice i mlade roditelje
Više vijesti