Institutu za istraživanje zločina protiv čovječnosti i međunarodnog prava Sarajevo donirano pet hiljada KM

U budžetu Općine Centar Sarajevo obezbijeđeno je pet hiljada maraka Institutu za istraživanje zločina protiv čovječnosti i međunarodnog prava Sarajevo.
Institutu za istraživanje zločina protiv čovječnosti i međunarodnog prava Sarajevo donirano pet hiljada KM

Protokol o realizaciji navedenih sredstava koja će biti utrošena za nabavku računarske i prateće opreme potpisali su načelnik Općine Centar Sarajevo Dževad Bećirević i direktor Instituta za istraživanje zločina protiv čovječnosti i međunarodnog prava Sarajevo Rasim Muratović.

Tim povodom, direktor Muratović i sekretar Instituta za istraživanje zločina protiv čovječnosti i međunarodnog prava Sarajevo Fuad Jašarević posjetili su 31. maja 2016. godine Općinu Centar gdje su im Jasna Beba, sekretar općinskog organa uprave i Mustafa Resić, savjetnik općinskog načelnika uručili navedeni protokol.

Direktor Muratović se zahvalio načelniku Bećireviću i Općinskom vijeću na podršci koju pružaju Institutu već nekoliko godina.

-Donirana sredstva nam zaista mnogo znače i ovo nije prvi put da nam Općina Centar pomaže. Podrška Općine Centar je postala tradicionalna i to nas ohrabruje. Kada nam je bilo najteže Općina Centar je bila uz nas i nadam se da će ovakva saradnja biti nastavljena i u budućnosti, istakao je Muratović.

03.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
Predstavljeni rezultati projekta „I ja mogu drugačije“
03.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Sutra besplatna edukacija za trudnice i mlade roditelje
03.07.2024.
OPĆINA OBEZBIJEDILA 16.444 KM
U toku radovi na sanaciji dijela Ulice Marcela Šnajdera
Više vijesti