Šahovski i stonoteniski turnir u prostorijama Mjesne zajednice „Bardakčije“

U organizaciji Komisije Općinskog vijeća za mjesne zajednice i saradnju sa općinama i gradovima i Savjeta Mjesne zajednice „Bardakčije“, povodom obilježavanja Dana Općine Centar, u prostorijama ove mjesne zajednice, u petak 6. maja 2016. godine, organizovani su turniri u šahu i stonom tenisu.
Šahovski i stonoteniski turnir u prostorijama Mjesne zajednice „Bardakčije“

Učesnici turnira su učenici iz osnovnih škola „Alija Nametak“, „Musa Ćazim Ćatić“, „Vladislav Skarić“, „Hasan Kikić“ i „Mehmed-beg Kapetanović Ljubušak“.

 

Na šahovskom turniru najbolji su bili juniori Osnovne škole „Alija Nametak“, drugi su bili učenici OŠ „Vladislav Skarić“, dok je treće mjesto pripalo učenicima Osnovne škole „Musa Ćazim Ćatić“.

 

U stonom tenisu je najbolji plasman ostvario Bakir Hrustemović iz Osnovne škole „Musa Ćazim Ćatić“, a drugo i treće mjesto je pripalo učenicima Osnovne škole „Alija Nametak“ Ajdinu Čajiću i Mirzi Hajdareviću.

 

Ovim događajima su, između ostalih, prisustvovali Zvonko Ivišić,vijećnik, Samir Fazlić i Ismeta Ramić, predsjednik i član Komisije za mjesne zajednice i saradnju sa općinama i gradovima, Ankica Ćuk, predsjednica Savjeta MZ „Bardakčije“ zajedno sa članovima svog i Savjeta MZ „Mejtaš-Bjelave“,te sekretari ove dvije MZ Mersiha Delalić i Selma Piljević.

03.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
Predstavljeni rezultati projekta „I ja mogu drugačije“
03.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Sutra besplatna edukacija za trudnice i mlade roditelje
03.07.2024.
OPĆINA OBEZBIJEDILA 16.444 KM
U toku radovi na sanaciji dijela Ulice Marcela Šnajdera
Više vijesti