Predsjedavajući Ajnadžić posjetio sajam ljekovitog bilja i pčelarstva

Na Trgu djece Sarajeva ispred BBI centra od 4. do 7. maja ove godine je otvoren Sajam ljekovitog bilja i pčelarstva. Manifestaciju organizuje Udruženje dječiji i omladinski centar ''Dio srca'' u okviru obilježavanja Dana Općine Centar.
Predsjedavajući Ajnadžić posjetio sajam ljekovitog bilja i pčelarstva

Tim povodom je predsjedavajući Općinskog vijeća Centar dr. Nedžad Ajnadžić zajedno sa vijećnicima Zorom Ostojić, Fadilom Bošnjak i Suvadom Kerlom u četvrtak 5. maja 2016. godine posjetio sajam i obišao štandove svih izlagača. Kao domaćin mu je tokom obilaska bila Lejla Arnautović iz Udruženja ''Dio srca'' koja je ovom prilikom zahvalila Općini Centar što je odabrala pomenuto udruženje za organizaciju sajma.

- Na trgu ispred BBI centra imamo 30 izlagača iz cijele Bosne i Hercegovine koji su izložili rukotvorine iz domaće radinosti, proizvode na bazi meda i ljekovitog bilja, odnosno sve ono što predstavlja zdravlje i prirodna bogatstva Bosne i Hercegovine i općine Centar. Sa svakim danom sajma povećava se zainteresovanost građana za naše izložene proizvode. Također tokom trajanja sajma organizujemo razne vrste degustacija proizvoda, te ukazujemo na značaj njihovog konzumiranja na naše zdravlje, objasnila je Arnautović.

03.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
Predstavljeni rezultati projekta „I ja mogu drugačije“
03.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Sutra besplatna edukacija za trudnice i mlade roditelje
03.07.2024.
OPĆINA OBEZBIJEDILA 16.444 KM
U toku radovi na sanaciji dijela Ulice Marcela Šnajdera
Više vijesti