Odigrane utakmice B grupe u odbojci za djevojčice

U četvrtak, 3. marta 2016. godine u sportskoj dvorani FIS-a (Mis Irbina 10) učenice iz četiri osnovne škole sa područja općine Centar odigrale su šest utakmica grupe B odbojkaškog takmičenja za djevojčice.
Odigrane utakmice B grupe u odbojci za djevojčice

U utakmicama su postignuti sljedeći rezultati: OŠ „Katolički školski centar“ - OŠ „Safvet beg Bašagić“ 2:0; OŠ „Vladislav Skarić“ – OŠ „Isak Samokovlija“ 2:0; OŠ „Isak Samokovlija“ - OŠ „Safvet beg Bašagić“ 2:1; OŠ „Katolički školski centar“ – OŠ „Vladislav Skarić“ 2:0; OŠ „Vladislav Skarić“ - OŠ „Safvet beg Bašagić“ 2:0 i OŠ „Katolički školski centar“ - OŠ „Isak Samokovlija“ 2:0.

 

Prvo mjesto u grupi B osvojila je ekipa OŠ „Katolički školski centar“ sa šest bodova, dok je drugo mjesto sa četiri osvojena boda pripalo ekipi OŠ „Vladislav Skarić“. Učenice Osnovne škole „Isak Samokovlija“ su osvojile dva boda i treće mjesto u grupi, dok je posljednje plasirana ekipa OŠ „Safvet beg Bašagić“ uspjela osvojiti jedan bod. U finale takmičenja, koje će biti održano u martu ove godine, iz grupe B se plasirala odbojkaška ekipa Osnovne škole „Katolički školski centar“.

 

Podsjećamo da je u dosadašnjem toku takmičenja plasman u finale iz grupe A osigurala odbojkaška ekipa Osnovne škole „Alija Nametak“. Nastavak takmičenja je 7. marta 2016. godine kada su na programu utakmice grupe C. Tradicionalno općinsko takmičenje u odbojci za učenike iz 11 osnovnih škola organizuje Služba Općine Centar za obrazovanje, kulturu i sport u saradnji sa Javnom ustanovom „Centar za sport i rekreaciju“

03.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
Predstavljeni rezultati projekta „I ja mogu drugačije“
03.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Sutra besplatna edukacija za trudnice i mlade roditelje
03.07.2024.
OPĆINA OBEZBIJEDILA 16.444 KM
U toku radovi na sanaciji dijela Ulice Marcela Šnajdera
Više vijesti