Predsjedavajući Ajnadžić prisustvovao prijemu u Predsjedništvu BiH

U zgradi Predsjedništva BiH, povodom Dana nezavisnosti BiH, u utorak, 1. marta 2016. godine, organizovan je svečani prijem, gdje su veliki broj domaćih i stranih zvanica primili Dragan Čović i Bakir Izetbegović, predsjedavajući i član Predsjedništva BiH. Prijemu je u ime Općine Centar prisustvovao dr. Nedžad Ajnadžić, predsjedavajući Općinskog vijeća Centar, zajedno sa svojim savjetnicima Harisom Vlajčićem i Nejrom Čengić.
Predsjedavajući Ajnadžić prisustvovao prijemu u Predsjedništvu BiH

U obraćanju prisutnima predsjedavajući Čović je kazao kako u Bosni i Hercegovini treba stvarati ambijent države u koju se ljudi vraćaju, u kojoj ostaju i žele da žive, jer nema ljepše zemlje na svijetu, a koliko ćemo lijepo živjeti u njoj ovisi o nama samima.

 

–Gradimo ambijent da u BiH vrijedi živjeti, da se vrijedi zalagati za BiH i zato sve nas molim da uradimo malo više nego što smo do sada radili za svoju domovinu. Onda će nam biti svima bolje. Vas, prijatelji koji dolazite izvana, molim da nas nastavite pratiti. Kritizirajte nas, ali nam dajte podstrek da nastavimo bolje. Bosna i Hercegovina ja garant stabilnosti cijelog područja istočno i zapadno oko nas i nadam se da u to ne trebam nikoga uvjeravati, kazao je Čović.

03.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
Predstavljeni rezultati projekta „I ja mogu drugačije“
03.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Sutra besplatna edukacija za trudnice i mlade roditelje
03.07.2024.
OPĆINA OBEZBIJEDILA 16.444 KM
U toku radovi na sanaciji dijela Ulice Marcela Šnajdera
Više vijesti