Bećirević ugostio osam uposlenika Općine koji su stekli uslove za penzionisanje

Općina Centar Sarajevo, sa krajem prošle godine, ispratila je osam svojih dugogodišnjih radnika u zaslužene penzije. Tim povodom načelnik Općine Centar Dževad Bećirević zajedno sa svojim saradnicima Jasnom Bebom, sekretarom općinskog organa uprave i pomoćnicima, upriličio je prijem za uposlenike koji su stekli uslove za penziju.
Bećirević ugostio osam uposlenika Općine koji su stekli uslove za penzionisanje

Bećirević se zahvalio dojučerašnjim saradnicima na doprinosu koji su pružili tokom svog radnog vijeka i nesebičnom angažmanu kojim su doprinijeli da Općina Centar bude, po svim pokazateljima, najrazvijenija lokalna zajednica u Bosni i Hercegovini.

 

-Ponosan sam što sam imao priliku da sarađujem sa vama, divnim ljudima koji su uvijek sa maksimalnom odgovornošću pristupali svim radnim zadacima i obavezama koji su stavljeni pred vas. Želim da vas prati dobro zdravlje u godinama koje su ispred vas i da dugo uživate u penziji, istakao je Bećirević.

 

Beba je dodala da, iako su otišli u zaslužene penzije, svi penzioneri Općine Centar mogu i dalje smatrati ovu instituciju svojom drugom kućom u koju su uvijek dobrodošli.

 

Penzionerima su uručeni i simbolični pokloni u znak zahvalnosti za sve ono što su uradili tokom svog angažmana u Općini Centar, ali i kao podsjetnik da je njihov predan rad prepoznat i cijenjen.

 

Sa krajem 2015. godine u zaslužene penzije otišli su Mirjana Adžović-Prcović, Služba za rad, socijalna pitanja, zdravstvo, izbjegla i raseljena lica, Zlata Silajdžić i Hamed Sućeska, Služba za imovinsko-pravne i geodetske poslove i katastar nekretnina, Nafija Saračin, Služba za opću upravu, Mujesera Elezović, Služba za finansije, Vildana Kujan, Služba za lokalnu samoupravu, Emin Jelić, Služba za zajedničke poslove i Hajro Čaušević, Služba za civilnu zaštitu.

03.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
Predstavljeni rezultati projekta „I ja mogu drugačije“
03.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Sutra besplatna edukacija za trudnice i mlade roditelje
03.07.2024.
OPĆINA OBEZBIJEDILA 16.444 KM
U toku radovi na sanaciji dijela Ulice Marcela Šnajdera
Više vijesti