Prijem za penzionisane uposlenike Općine Centar

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju u velikoj sali Općine Centar 28. decembra 2015. godine upriličeno je druženje predstavnika Općine sa penzionisanim uposlenicima ove institucije. Ovoga puta na tradicionalnom druženju prisustvovalo je 76 penzionera.
Prijem za penzionisane uposlenike Općine Centar

Čestitajući penzionerima Novu 2016. godinu i vjerske praznike, sekretar općinskog organa uprave Jasna Beba se u ime načelnika Dževada Bećirevića zahvalila prisutnima na njihovom doprinosu radu i razvoju Općine Centar, te im je zaželjela da u dobrom zdravlju dugo uživaju u penzionerskim danima.

- Drago mi je da smo se ovako u velikom broju okupili i sa nama je sedam novih penzionera koji su ove godine otišli u zasluženu penziju. Ovdje su ljudi koji su utkali dio sebe u Općinu i koji su, svako na svoj način, dali doprinos da Općina Centar bude ono što je danas. Uvijek ste dobrodošli u ovu ustanovu kao u svoju kuću, istakla je Beba.

 

Penzionisanim uposlenicima središnje sarajevske Općine ovom prilikom su uručeni kalendari Općine za 2015. i prigodni novčani pokloni u iznosu od po 200 KM.

 

Druženju sa penzionerima Općine prisustvovali su i Mustafa Resić, savjetnik načelnika Dževada Bećirevića i Osmo Babić, pomoćnik načelnika za rad, zdravstvo i socijalna pitanja, izbjegla i raseljena lica.

03.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
Predstavljeni rezultati projekta „I ja mogu drugačije“
03.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Sutra besplatna edukacija za trudnice i mlade roditelje
03.07.2024.
OPĆINA OBEZBIJEDILA 16.444 KM
U toku radovi na sanaciji dijela Ulice Marcela Šnajdera
Više vijesti