Poziv za predlaganje kandidata za općinska priznanja

Općinsko vijeće Centar je na 40. redovnoj sjednici, održanoj 14. decembra 2015. godine utvrdilo tekst Javnog poziva i kriterije za predlaganje kandidata za priznanja Općine Centar u 2016. godini.
Poziv za predlaganje kandidata za općinska priznanja

Javni poziv je objavljen 16. decembra 2015. godine u dnevnim listovima ''Oslobođenje'' i ''Dnevni avaz'' i ostaje otvoren 30 dana.

 

Inicijative i prijedloge kandidata za dodjelu općinskih priznanja (Plaketa za znatnim ljiljanima, Povelja sa zlatnim ljiljanima, Zahvalnica za zlatnim ljiljanom, Povelja sa grbom Općine Centar i Zahvalnica sa grbom Općine Centar) mogu podnositi građani pojedinci, udruženja građana, boračke organizacije, mjesne zajednice, klubovi vijećnika političkih stranaka zastupljenih u Općinskom vijeću, radna tijela Općinskog vijeća i općinski načelnik.

 

Inicijative i prijedloge, sa dokumentacijom, potrebno je dostaviti na protokol Općine Centar. Obrazac inicijative/zahtjeva je dostupan na info-punktu Općine, a može se zajedno sa tekstom javnog poziva preuzeti i sa naše web stranice (rubrika Konkursi i oglasi).

03.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
Predstavljeni rezultati projekta „I ja mogu drugačije“
03.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Sutra besplatna edukacija za trudnice i mlade roditelje
03.07.2024.
OPĆINA OBEZBIJEDILA 16.444 KM
U toku radovi na sanaciji dijela Ulice Marcela Šnajdera
Više vijesti