Anketiranje građana o uslugama Općine Centar

U cilju stalnog poboljšanja kvaliteta usluga koje pruža građanima, sarajevska Općina Centar, u skladu sa normama usvojenih ISO standarda kvaliteta, redovno obavlja anketiranje korisnika njenih usluga.
Anketiranje građana o uslugama Općine Centar

Na bazi detaljne analize odgovora, sugestija i prijedloga anketiranih, općinske službe će poduzeti mjere i donijeti odluke kojima će se dalje unapređivati kvaliteta usluga koje pružaju građanima.

 

Naredno anketiranje građana će biti provedeno od 21. do 30. decembra2015. godine. Anketiranje je dobrovoljno i anonimno. Anketne listiće građani mogu dobiti u zgradi Općine Centar (Mis Irbina 1) i to u šalter-sali Matičnog ureda i na Info-punktu; kao i u prostorijama svih 15 mjesnih zajednica. Anketni listić moguće je odštampati sa općinske web stranice www.centar.ba. Popunjene anketne listiće građani mogu odložiti u kutije koje su postavljene na pomenutim punktovima, poslati ih redovnom poštom ili ako je u pitanju elektronsko anketiranje popunjene listiće treba vratiti na e-mail adresu: iso@centar.ba.

 

Pozivamo građane da se u što većem broju odazovu ovoj anketi u cilju daljeg poboljšanja kvaliteta usluga općinske administracije.

03.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
Predstavljeni rezultati projekta „I ja mogu drugačije“
03.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Sutra besplatna edukacija za trudnice i mlade roditelje
03.07.2024.
OPĆINA OBEZBIJEDILA 16.444 KM
U toku radovi na sanaciji dijela Ulice Marcela Šnajdera
Više vijesti