Nedžad Ajnadžić ugostio rukovodstvo Bosansko–podrinjskog kantona

U Općini Centar Sarajevo 29. oktobra 2015. godine predsjedavajući Općinskog vijeća Centar prof. dr. Nedžad Ajnadžić ugostio je premijera Bosansko–podrinjskog kantona Goražde Emira Okovića i predsjednicu Skupštine ovog kantona Aidu Obuća.
Nedžad Ajnadžić ugostio rukovodstvo Bosansko–podrinjskog kantona

 Premijer Oković je pohvalio odličnu saradnju Bosansko–podrinjskog kantona sa Općinom Centar i izrazio zadovoljstvo zbog susreta i mogućnosti da porazgovaraju o temama koje planiraju zajednički realizirati u narednom periodu.

 

-Mi zaista imamo potrebu da uspostavljamo saradnju sa svim nivoima vlasti. Općinu Centar smatramo prijateljskom općinom i zbog toga smo iskoristili naš boravak u Sarajevu da se sastanemo sa vodećim ljudima Općinskog vijeća Centar. Prije svega smo izrazili zahvalnost Općini Centar za pomoć i podršku koju nam je do sada pružala. Predložili smo određene vidove dalje zajedničke saradnje koja će u narednom periodu imati svoj epilog, posebno kod onih projekata gdje postoje zajedničke dodirne tačke Bosansko–podrinjskog i Kantona Sarajevo i naravno svih općina u njihovom sastavu, kazao je Oković.

 

Sastanku je prisustvovao i Samir Fazlić, predsjednik Komisije Općinskog vijeća Centar za mjesne zajednice i saradnju sa općinama i gradovima.

 

03.07.2024.
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE
Predstavljeni rezultati projekta „I ja mogu drugačije“
03.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Sutra besplatna edukacija za trudnice i mlade roditelje
03.07.2024.
OPĆINA OBEZBIJEDILA 16.444 KM
U toku radovi na sanaciji dijela Ulice Marcela Šnajdera
Više vijesti