Ajnadžiću uručena zahvalnica jiu-jitsu kluba Zmajevi

Sarajevski jiu-jitsu klub Zmajevi osnovan je prije deset godina, a obilježavanje tog njihovog značajnog jubileja rukovodstvo kluba je upriličilo 1. juna 2015. godine u prostorijama Općine Centar.
Ajnadžiću uručena zahvalnica jiu-jitsu kluba Zmajevi

Tom prilikom prezentirani su postignuti rezultati, a dodijeljene su i zahvalnice pojedincima i kolektivima koji su doprinijeli razvoju ovog kluba. Zahvalnicu za podršku klubu dobio je i predsjedavajući Općinskog vijeća Centar doc. dr. Nedžad Ajnadžić koji je bio i pokrovitelj pomenutog događaja. Ajnadžić je istakao kako ovakvi klubovi i sportisti koji u najboljem svjetlu predstavljaju našu zemlju zaslužuju svaki respekt.

 

-Mi u Općini Centar znamo cijeniti ovakve rezultate i promociju naše zemlje u svijetu. U skladu sa našim mogućnostima pružit ćemo odgovarajuću podršku- naglasio je Ajnadžić.

 

Osnivač kluba Zmajevi Ramo Kasumović je kazao da vrhunski sportisti trebaju podršku svih nivoa vlasti, dok se Nejra Kasumović, svjetska prvakinja u kategoriji samoodbrane zahvalila predsjedavajućem Ajnadžiću.

 

-Drago nam je što smo imali priliku da se predstavimo kao klub i važno nam je, jer smo na ovaj način privukli pažnju i pokazali medalje koje smo do sada osvojili- kazala je Nejra.

02.07.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN CIJELE KALENDARSKE GODINE
Na račune 31 porodilje uplaćene jednokratne novčane pomoći
02.07.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić potpisao ugovor sa RKUD „Proleter“
02.07.2024.
ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 60 DANA
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane
Više vijesti