Povodom Dana mladih općine Centar otvoren Info centar

Na platou Trga djece Sarajeva ispred BBI Centra u petak, 8. maja 2015. godine, u okviru obilježavanja Dana mladih općine Centar, otvoren je Info centar na kome je postavljeno nekoliko štandova sa promotivnim materijalima.
Povodom Dana mladih općine Centar otvoren Info centar

Svi zainteresovani građani a posebno mladi mogu na tom mjestu danas do 18 sati dobiti informacije o projektima koje Općina Centar realizuje za mlade, kao i aktivnostima Centra za kulturu Sarajevo i Centra za mlade na Gorici te NVO altruista ''Svjetlo'' i Udruženja ''Dajte nam šansu''. Na platou ispred BBI Centra postavljena je i izložba slika čiji su autori članovi Likovne sekcije Centra za mlade Gorica.

 

-Ova današnja manifestacija je jako važna, jer je mladost budućnost ovog grada i naše zemlje. Drago nam je što je Općina Centar donijela odluku da ovaj dan bude posvećen mladima. Kroz rad deset sekcija u Centru za mlade na Gorici omogućavamo mladima da se aktivno uključe u realizaciju projekata iz kulture koje finansira Općina Centar– kazao je Senad Bostandžić, direktor Centra za kulturu Sarajevo.

 

U okviru Dana mladih općine Centar mladima je podijeljeno stotinu besplatnih karata za projekciju filma ''Najduže putovanje'' u kinu Cinema City večeras u 18,30 sati.

 

Info centar su tokom dana posjetili i predstavnici izvršne i zakonodavne vlasti Općine Centar.

 

02.07.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN CIJELE KALENDARSKE GODINE
Na račune 31 porodilje uplaćene jednokratne novčane pomoći
02.07.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić potpisao ugovor sa RKUD „Proleter“
02.07.2024.
ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 60 DANA
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane
Više vijesti