Poziv za predlaganje kandidata za dodjelu priznanja Općine Centar

Općinsko vijeće Centar, na prijedlog Komisije za javna priznanja i obilježavanje istorijskih događaja i ličnosti, objavljuje Javni poziv za predlaganje kandidata za dodjelu priznanja Općine Centar u 2015. godini, i to: Plaketa sa zlatnim ljiljanima (neograničen broj), Povelja sa zlatnim ljiljanima (do tri priznanja), Zahvalnica sa zlatnim ljiljanom (do pet priznanja), Povelja sa grbom Općine Centar (do tri priznanja) i Zahvalnica sa grbom Općine Centar (do pet priznanja).

Kandidate za općinska priznanja koja se dodjeljuju pojedincima i kolektivima mogu predlagati pojedinci, udruženja građana, boračke organizacije, mjesne zajednice, klubovi vijećnika u Centru, radna tijela Općinskog vijeća i načelnik.

 

Poziv je objavljen 24. decembra 2014. godine u dnevnim listovima ''Oslobođenje'' i ''Dnevni avaz'' i na našoj web stranici u rubrici ''Konkursi i oglasi'' i ostaje otvoren 30 dana od narednog dana objavljivanja. Obrazac inicijative može se dobiti na info punktu Općine Centar ili preuzeti sa naše web stranice.

02.07.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN CIJELE KALENDARSKE GODINE
Na račune 31 porodilje uplaćene jednokratne novčane pomoći
02.07.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić potpisao ugovor sa RKUD „Proleter“
02.07.2024.
ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 60 DANA
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane
Više vijesti