Otvorena prodajna izložba u MZ ''Džidžikovac-Koševo I''

Nakon što su u Mjesnoj zajednici ''Džidžikovac-Koševo I'' (Hasana Kikića 8) tokom prošlog mjeseca održane kreativne radionice ''Slikanja na foliji'' za nezaposlene žene sa tog područja, upriličena je 8. decembra 2014. godine u prostorijama navedene MZ prodajna izložba radova.
Otvorena prodajna izložba u MZ ''Džidžikovac-Koševo I''

Prihod od prodaje radova bit će utrošen za kupovinu novogodišnjih paketića za djecu sa mjesnog područja čije su porodice slabijeg imovnog stanja, kao i za štićenike Dječijeg doma Bjelave.

 

Na izložbu je došao veliki broj stanovnika ove mjesne zajednice, ali i drugih dijelova općine Centar, a prema riječima sekretara MZ ''Džidžikovac-Koševo I'' Ismete Mameledžije, svi učesnici dali su nesebičan doprinos ovom, prije svega, humanitarnom projektu.

 

-Zadovoljni smo odzivom građana, ali i prodajom radova. Sve učesnice kreativne radionice su se zaista potrudile kako bi izložba bila što uspješnija i kako bi skupili što više novca za kupovinu paketića- kazala je Mameledžija.

 

Postavka izložbe u MZ ''Džidžikovac-Koševo I'' bit će otvorena za javnost svaki radni dan od 8 do 15 sati do 20. decembra ove godine.

02.07.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN CIJELE KALENDARSKE GODINE
Na račune 31 porodilje uplaćene jednokratne novčane pomoći
02.07.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić potpisao ugovor sa RKUD „Proleter“
02.07.2024.
ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 60 DANA
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane
Više vijesti