Još jedna donacija Općine Centar Medicinskoj školi na Jezeru

U Općini Centar je 20. novembra 2014. godine upriličeno potpisivanje protokola o realizaciji sredstava u iznosu 5.000 KM iz općinskog budžeta za potrebe Srednje medicinske škole na Jezeru.
Još jedna donacija Općine Centar Medicinskoj školi na Jezeru

 Nakon što je potpisala protokol, direktorica ove srednjoškolske ustanove Jasminka Kulić se zahvalila Općini Centar i načelniku Dževadu Bećireviću za dosadašnju višegodišnju finansijsku podršku Općine Srednjoj medicinskoj školi na Jezeru. –Planirali smo da ovu novčanu donaciju upotrijebimo za opremanje kabineta biologije i hemije, čime ćemo poboljšati nastavu koju za naše učenike održavamo u tim kabinetima– kazala je Kulić.

Mjesec dana po okončanju projekta opremanja kabineta biologije i hemije Uprava škole je obavezna da Službi Općine Centar za obrazovanje, kulturu i sport dostavi dokumentaciju o namjenskom utrošku sredstava. 

Potpisivanju protokola o donaciji općinskih sredstava, kojeg je prethodno potpisao načelnik Dževad Bećirević, prisustvovala je Zakira Šero, pomoćnica načelnika za obrazovanje, kulturu i sport.

Općina Centar je od 2006. godine izdvojila 50.000 KM za potrebe Srednje medicinske škole na Jezeru i to za opremanje sale za tjelesni odgoj (35.000 KM) i za postavljanje nove ograde oko školskog dvorišta (15.000 KM).

02.07.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN CIJELE KALENDARSKE GODINE
Na račune 31 porodilje uplaćene jednokratne novčane pomoći
02.07.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić potpisao ugovor sa RKUD „Proleter“
02.07.2024.
ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 60 DANA
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane
Više vijesti