Ajnadžić i Topić posjetili teško oboljelog Mirzu Kadrovića

Predsjedavajući Općinskog vijeća Centar Nedžad Ajnadžić i vijećnik i predsjednik Komisije za boračka pitanja Dževad Topić posjetili su u ponedjeljak 24.11.2014. godine Mirzu Kadrovića, učesnika odbrambeno-oslobodilačkog rata koji je nakon agresije na našu zemlju teško obolio.
Ajnadžić i Topić posjetili teško oboljelog Mirzu Kadrovića

Kadrović se obratio Općini Centar sa molbom da mu se pomogne u prilagodbi prilaza stambenom objektu u kojem živi u Alipašinoj ulici 39a.

-Bio sam učesnik rata, ali tada nisam ranjen već sam obolio nakon završetka agresije. Sada sam devedesetpostotni invalid. Od kraja rata pa sve do sada ovako ulazim u kuću i mučim se godinama. U kuću moram da ulazim u kolicima, ali ni njih nemam već posuđujem od komšije, kazao je Mirza.

Predsjedavajući Ajnadžić je naglasio kako se upoznao sa situacijom Mirze Kadrovića, te da će pokušati pronaći način da se pomogne ovom učesniku odbrambeno-oslobodilačkog rata. Dževad Topić je u ime Komisije za boračka pitanja također kazao da će učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi Mirza u što skorije vrijeme mogao nesmetano ulaziti i izlaziti iz kuće. 

02.07.2024.
JAVNI POZIV OSTAJE OTVOREN CIJELE KALENDARSKE GODINE
Na račune 31 porodilje uplaćene jednokratne novčane pomoći
02.07.2024.
ZA PODRŠKU PROJEKTNIM AKTIVNOSTIMA 20.000 KM
Načelnik Mandić potpisao ugovor sa RKUD „Proleter“
02.07.2024.
ROK ZA DOSTAVU PRIJAVA 60 DANA
Novčani podsticaji Općine Centar za nabavku stočne hrane
Više vijesti