Članovi Savjeta MZ ''Trg oslobođenja-Centar'' dobili certifikate o mandatima

Nakon što je Općinsko vijeće Centar usvojilo dopunu Odluke o osnivanju i organizaciji mjesnih zajednica na području Centra kojom je utvrđeno da se u izuzetnim slučajevima kada se prilikom raspisivanja izbora za članove savjeta MZ ne prijavi dovoljan broj kandidata, savjeti mjesnih zajednica odnosno mjesnih područja mogu formirati ukoliko se na izborima prijavi minimalno pet kandidata, omogućeno je da se konstituira i Savjet Mjesne zajednice ''Trg oslobođenja-Centar''.
Članovi Savjeta MZ ''Trg oslobođenja-Centar'' dobili certifikate o mandatima

Predsjedavajući Općinskog vijeća Centar Nedžad Ajnadžić uručio je 19. juna 2014. godine certifikate o mandatu za šest članova savjeta ove mjesne zajednice koje su izabrali građani na izborima 7. decembra 2013. godine i time su ispunjeni uslovi za sazivanje konstituirajuće sjednice savjeta MZ ''Trg oslobođenja-Centar''.

 

Certifikate o dobijanju mandata člana Savjeta Mjesne zajednice ''Trg oslobođenja-Centar'' dobili su: Dževad Jusić, Hajro Čaušević, Edina Vlašić, Slavenko Jelčić, Muhidin Bukva i Zana Džinović.

 

Prema riječima sekretara Općinskog vijeća Centar Nasera Čopelja, s obzirom na to da se čekalo na izmjenu pomenute odluke kako bi se mogao konstituisati Savjet MZ ''Trg oslobođenja-Centar'', mandati članovima ovog savjeta teku od dana usvajanja dopuna odluke, odnosno od 22. maja 2014. godine.

01.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Održane besplatne edukacije za trudnice i mlade roditelje
01.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Predstavljanje rezultata projekta „I ja mogu drugačije“
01.07.2024.
KONTINUIRANA BRIGA O USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE
Finansijska podrška JU „Terapijska zajednica Kampus“ Kantona Sarajevo
Više vijesti