Odbojkaši OŠ ''Isak Samokovlija'' idu u finale

U nastavku općinskog takmičenja u odbojci za dječake, kojeg za 11 osnovnih škola sa Centra organizuju Služba Općine Centar za obrazovanje, kulturu i sport i JU ''Centar za sport i rekreaciju'', odigrane su u FIS-u 26. februara 2014. godine utakmice grupe B.

Na utakmicama su ostvareni sljedeći rezultati: OŠ ''Safvet-beg Bašagić'' – OŠ ''Hasan Kikić'' 2:1; OŠ ''Isak Samokovlija'' - OŠ Katoličkog školskog centra 2:1; OŠ ''Isak Samokovlija'' - OŠ ''Hasan Kikić'' 2:0; OŠ ''Safvet-beg Bašagić'' – OŠ Katoličkog školskog centra 2:1; OŠ Katoličkog školskog centra – OŠ ''Hasan Kikić'' 2:0; OŠ ''Isak Samokovlija'' – OŠ ''Safvet-beg Bašagić'' 2:0. Učenici OŠ ''Isak Samokovlija'' su sa maksimalnim brojem bodova osvojili prvo mjesto u grupi, čime su se plasirali u finale takmičenja koje će biti održano 10. marta ove godine.

 

Naredne utakmice će biti odigrane 6. marta 2014. godine. Na rasporedu su utakmice grupe C u kojoj su osnovne škole ''Nafija  Sarajlić'', ''Silvije Strahimir Kranjčević'' i ''Alija Nametak''.

01.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Održane besplatne edukacije za trudnice i mlade roditelje
01.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Predstavljanje rezultata projekta „I ja mogu drugačije“
01.07.2024.
KONTINUIRANA BRIGA O USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE
Finansijska podrška JU „Terapijska zajednica Kampus“ Kantona Sarajevo
Više vijesti