Uspješna humanitarna akcija u Mjesnoj zajednici ''Mejtaš-Bjelave''

Uspješno je okončana još jedna u nizu humanitarnih akcija koje organizira Mjesna zajednica ''Mejtaš-Bjelave'' u općini Centar.
Uspješna humanitarna akcija u Mjesnoj zajednici ''Mejtaš-Bjelave''

U period od septembra do kraja decembra, koliko je trajala akcija, naši sugrađani su u prostorije Mjesne zajednice (Čekaluša 7) donosili odjeću, obuću i igračke koje su željeli darovati onima kojima je to najpotrebnije.

Po okončanju ove humanitarne aktivnosti, predsjednik Savjeta Mjesne zajednice ''Mejtaš-Bjelave'' Rusmir Avdić i sekretar te mjesne zajednice Selma Piljević su 9. januara 2014. godine posjetili Crveni križ općine Centar. Tom prilikom su za članove porodica koje su korisnici usluga Crvenog križa uručili darovanu odjeću, obuću i igračke.

Sekretar Crvenog križa općine Centar Đemila Remizi je istakla da to nije prva saradnja sa Mjesnom zajednicom ''Mejtaš-Bjelave'' i dodala: ''Sretni smo što imamo priliku sarađivati sa svim ljudima koji su pomogli da se realizuje ovakva vrsta humanitarne akcije i nadam se da će saradnja biti nastavljena i u budućnosti.''
01.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Održane besplatne edukacije za trudnice i mlade roditelje
01.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Predstavljanje rezultata projekta „I ja mogu drugačije“
01.07.2024.
KONTINUIRANA BRIGA O USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE
Finansijska podrška JU „Terapijska zajednica Kampus“ Kantona Sarajevo
Više vijesti