Prijem za penzionisane uposlenike Općine Centar

U povodu obilježavanja vjerskih i novogodišnjih praznika, upriličeno je 24. decembra 2013. godine u velikoj sali Općine Centar tradicionalno druženje općinskih zvaničnika sa 70 penzionisanih uposlenika ove institucije.
Prijem za penzionisane uposlenike Općine Centar

Čestitajući penzionerima Novu 2014. godinu i predstojeće vjerske praznike, načelnik Dževad Bećirević je iskazao zahvalnost za njihov doprinos radu i razvoju Općine Centar i dodao: -Ove godine broj penzionisanih uposlenika koji su svoj radni vijek utkali u naš zajednički kolektiv povećao se u odnosu na prethodnu. Zadovoljstvo mi je što vas vidim u ovolikom broju, zdrave, nasmijane i sretne i od srca želim da vas zdravlje i dalje dobro služi.-

 

Pomoćnik načelnika za rad, zdravstvena i socijalna pitanja Osmo Babić je u pozdravnom obraćanju prisutnima najavio da će naredne godine biti otvoren Centar za zdravo starenje, gdje će se osobe treće životne dobi moći aktivno uključiti u društvena dešavanja.

 

Penzionisanim uposlenicima središnje sarajevske općine uručeni su kalendari Općine za 2014. i prigodni novčani poklon u iznosu od 200 KM, koji će im dobro doći u teškim penzionerskim danima.

01.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Održane besplatne edukacije za trudnice i mlade roditelje
01.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Predstavljanje rezultata projekta „I ja mogu drugačije“
01.07.2024.
KONTINUIRANA BRIGA O USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE
Finansijska podrška JU „Terapijska zajednica Kampus“ Kantona Sarajevo
Više vijesti