U Zenici predstavljen rad Centra za mlade Gorica

Pod pokroviteljstvom Općine Centar, članovi sekcija Centra za mlade Gorica su 19. oktobra 2013. godine predstavili svoj rad u prostorijama Galerije NVO ''Planet design'' u Zenici.
U Zenici predstavljen rad Centra za mlade Gorica

Članovi i voditelji Centra za mlade Gorica pripremili su interesantan kulturno-zabavni program u kojem je učestvovalo oko 30 polaznika različitih radionica poput književnog kluba, vokalne radionice, škole gitare i drugih. Članovi likovne sekcije upriličili su izložbu njihovih radova, dok je najmlađe Zeničane pjesmom razveselio Senad Bostandžić, direktor Centra za kulturu Sarajevo (u čijem sklopu je Centar na Gorici).

 

Uz završne riječi direktora Bostandžića publici su se obratili i predstavnici zeničke nevladine organizacije ''Planet design'' direktorica Melisa Haćimić–Ljubović i članica Ehlimana Dedić. U znak zahvalnosti i prijateljstva između mladih Sarajeva i Zenice, voditeljica likovne radionice Centra na Gorici Aida Filipović uručila je predstavnicima ''Planet design'' dar – likovni uradak polaznika likovne radionice. Nakon zajedničkog kulturnog programa mladi iz Sarajeva su obišli kulturno-historijske znamenitosti grada Zenice i posjetili Bosansko narodno pozorište.

01.07.2024.
DRUŠTVENI CENTAR OPĆINE CENTAR SARAJEVO
Održane besplatne edukacije za trudnice i mlade roditelje
01.07.2024.
POZIV ZA KONFERENCIJU ZA MEDIJE
Predstavljanje rezultata projekta „I ja mogu drugačije“
01.07.2024.
KONTINUIRANA BRIGA O USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE
Finansijska podrška JU „Terapijska zajednica Kampus“ Kantona Sarajevo
Više vijesti